Начало » Дейности » културно-масова дейност » На вниманието на всички любители на Българските народни хора!!!

На вниманието на всички любители на Българските народни хора!!!

10 януари 2011

Танцов клуб „Хоро” подновява заниманията си след Новогодишната ваканция. Заниманията ще се провеждат от 18.00ч. в репетиционната зала (втори етаж) на НЧХП „Христо Ботев” гр. Козлодуй. Дните за занимания ще бъдат вторник и четвъртък. Репетиционното облекло и обувки е желателно. Цената за едно занимание остава непроменена – 1лв.

През пролетния полусезон:

  1. Ще продължим усвояването на вече преподадените Български народни хора

-Право северняшко хоро

-Право тракийско хоро

-Ганкино хоро

-Дайчово хоро

-Македонско хоро – Ширто

-Ръченица

-Чичовото хоро

-Пайдушко хоро

-Изручанка

-Балуца

-Широко хоро

-Еленино хоро

-Щеркольово хоро

-Каракачанско хоро

2.  Ще научим нови народни хора от Шопската и Македонска  етнографски области.

3.  Ще излъчим отбор(от четирима танцьори), който ще ни представлява на конкурса „Дунавска младост” в гр. Козлодуй на 17.04.2011г

4.  Ще започнем да изграждаме отбора(минимум 30 танцьори) на танцов клуб „Хоро”, който ще ни представя на републиканските фестивали, които се провеждат в курортен комплекс „Албена”, гр.Пловдив, гр.Пазарджик, гр.София.

Ако искате да станете част от всичко това, ако искате да се научите да танцувате, ако искате да победите стреса и умората елате при нас!!!

А дали ще попаднете в отбора – зависи само и единствено от вас!!!

културно-масова дейност

2 коментара to “На вниманието на всички любители на Българските народни хора!!!”

  1. добър ден!
    искам да попитам дали информацията за народните танци е актуална?
    чувала съм че има определени дни за напреднали и начинаещи, и искам да знам кои дни са и каква е актуалната цена за един урок и за месечна карта

  2. Добър ден и от нас! Моля да ни извините за закъснелия отговор. Актуалната информация е следната- репетициите на 2-ро ниво ( напреднали) са във вторник 18,00 часа и петък 17,30 часа. Начинаещи репетират в четвъртък 18,00 часа. Цената на репетиция е 3,00 лв. Месечните карти за напреднали са на стойност 20,00 лв. , за начинаещи 10,00 ( за сега). Има голяма вероятност, по желание на начинаещата група, да се провежда и още една репетиция в събота или неделя преди обяд, и това ще наложи да се вдигне месечната такса и тя ще стане 20,00 лв. Но това все още се уточнява. Лек ден Ви желая и заповядайте при нас!

Leave a Reply

(required)

(required)